La convocatòria per demanar el Bo Lloguer Jove s'obre el 8 de juny

L'Agència de l'Habitatge de Catalunya ha obert la convocatòria per demanar el Bo Lloguer Jove. Les ajudes es podran demanar a partir de dimecres 8 de juny fins el 17 de juny (ambdós inclosos) i es decidiran per ordre de presentació, sempre que la documentació sigui completa, i fins el final del finançament disponible.

Els ajuts Bo Lloguer Jove es destinaran exclusivament a persones físiques titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que tinguin de 18 a 35 anys inclosos, en el moment de presentar la sol·licitud.
L’import de l’ajut serà fins a 250€ mensuals sempre que el lloguer o preu de cessió no superi l’import de 900€ ( o de 450€ en el cas de lloguer d’habitacions). Les sol·licituds es podran presentar preferentment de forma electrònica a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya https://habitatge.gencat.cat/bojove.

També es podran presentar les sol·licituds presencialment a l’Oficina Local d’Habitatge de Castelldefels, situada al Passatge de les Caramelles, 2 amb horari de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 hores.
El termini per presentar les sol·licituds s’inicia el dimecres 8 de juny de 2022 a les 9 hores i finalitza el divendres 17 de juny de 2022 a les 17 hores.

Per a més informació, consulta el document informatiu amb les PREGUNTES FREQÜENTS i/o pots contactar amb l’Oficina Local de l’Habitatge.

Oficina Local de l’Habitatge
Passatge Caramelles 2, Castelldefels
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
Telèfon 93 664 69 90
ajuts bo jove lloguer

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal