• Inici
  • Licitacions sotmeses a la Llei 9/2017

Licitacions sotmeses a la Llei 9/2017

AVÍS: PER LICITAR ALS PROCEDIMENTS OBERTS SIMPLIFICATS ES NECESSARI ESTAR INSCRIT AL REGISTRE DE LICITADORS (RELI) O AL REGISTRO OFICIAL DE LICITADORES Y EMPRESAS CLASIFICADAS DEL SECTOR PÚBLICO (ROLECE)

Subministrament Gas Natural Comprimit (GNC) OS-01/18

Subministrament Gas Natural comprimit (GNC) OS-02/18

Subministrament Gasoil (Classe A) OS-03/18

Serveis de Redacció del Projecte de les obres de reforma i adequació de les naus situades a Castelldefels, Carretera de la Sentiu s/n (fase II) OS-04/18 De conformitat amb el punt 2 del PPT, es posa a disposició dels licitadors la següent documentació:

1. Informe per a la redacció del projecte de reforma i adequació de les naus situades a la carretera de la sentiu s/n (fase II), on s’ubicaran les instal·lacions dels serveis municipals de brigada, protecció civil i cultura.
Veure informe

2. Projecte constructiu executiu de les obres relatives al projecte de reforma i adequació d’una nau i edifici d’oficines situats a la carretera de la Sentiu s/n (Fase I), on s’ubicaran les instal·lacions del servei de neteja viària, recollida de residus i jardineria, de Setembre de 2017, autor Sr. Angel Martinez.
Veure projecte

3. Estudi geotècnic.
Veure estudi

NOTA! Aquest lloc utilitza cookies i tecnologia similars

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta seu ús. Saber més Accepto

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.