logo habitatge

El servei ha experimentat una profunda transformació renovant la maquinària i els contenidors, incrementant la freqüencia de neteja i incorporant nous serveis i vehicles, més sotenibles i més silenciosos. L'objectiu: fer de Castelldefels la ciutat neta i sostenible que desitgem.

 

Neteja i recollida de residus

De de l'Ajuntament de Castelldefels s'ha fet una aposta clara per millorar el Servei de Neteja a la nostra ciutat. Un servei de neteja viària i recollida de residus que des del passat 1 d'abril de 2017 és gestionat per l'empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC). Una gestió directa que ens permet tenir major control del servei per poder adaptar-lo a les necessitats de la ciutat en cada moment de cada punt del municipi.

 

El servei ha experimentat una profunda transformació, renovant tota la maquinària, aconseguint un servei més eficaç a la a la vegada que més sostenible, renovant contenidors, agrupant totes les fraccions en una sola illa ecològica i incrementant significativament la recollida selectiva al municipi. I tambè hem renovat la nau dels serveis de jardineria i de neteja per tal d'oferir un servei més innovador i respetuós amb el medi ambient. L'objectiu: fer de Castelldefels la ciutat neta i sostenible que desitgem.

Nous serveis i de millor qualitat

 • Renovació de la maquinària i dels vehicles
 • Més freqüència en la neteja viària
 • Nous serveis, com la neteja amb aigua a pressió.
 • Ús d'aigua recuperada, més sostenible

Un impuls a la recollida selectiva

 • Kits de reciclatge
  Per fer el reciclatge encara més fàcil, s'han distribuït a la ciutadania bosses reutilitzables per a la recollida del paper, vidre i els envasos, així com cubells per a la recollida de l'orgànica.

 • Minideixalleries
  Un servei municipal creat pel foment de la recollida de residus de petit format que no poden anar a parar a les illes ecològiques, com ara els residus "especials" (pintures, aerosols, piles, etc. S'han instal.lat a quioscos de premsan que han quedat en desús a diversos punts del municipi. Actualment n'hi ha 5, obertes a la ciutadania de 10 a 13 h i de 16 a 19 h.

  Montmar. Av. Constitució, 205. Els dimarts.
  Can Vinader. Pl. Joan XXIII. Els dimecres.
  Muntanyeta. Rbla. Josep Tarradellas, 20, Els dijous.
  La Pineda. Pl. de les Palmeres. Els divendres.
  Centre. C/ Església, 33. Els dissabtes.

 • El WhatsApp de la Neteja - 670 669 020
  Servei de ressolució d’incidències on la ciutadania pot fer arribar la seva foto denúncia.

 • Servei de neteja de pintades i grafits
  Un servei gratuït, tant si es tracta de façanes i parets públiques com privades.

 • Deixalleria fixa i deixalleria mòbil
  Gestiona els residus que requereixen un tractament especial o són contaminants, i que per això no tenen un contenidor específic al carrer. No s’hi poden portar restes de jardineria.

 • Servei de recollida comercial
  Potencia la recollida de residus de comerços i grans generadors, donant-los facilitats com ara la recollida porta a porta del paper i cartró comercial.

 • Servei de recollida de restes de jardineria i de mobles vells
  De dilluns a divendres i per barris, es recullen porta a porta tant les restes de jardineria com els mobles i trastos vells. Tota la informació a castelldefels.org.

contenidors gran

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal