Si millorem la convivència, tothom guanya

La darrera setmana es va donar el tret de sortida de la Campanya de Civisme, liderada des d’Ajuntament i en la que SAC i Jarfels hi han col·laborat per portar-la a terme.

Amb el lema “Si millorem la convivència, tothom guanya”, s’ha utilitzat un missatge i imatges en positiu per demanar col·laboració ciutadana, amb l’objectiu de disminuir els actes incívics i fomentar el respecte a l’espai públic. La campanya s’ha iniciat amb les àrees de neteja i jardineria i més endavant, es desenvoluparà en altres àrees / problemàtiques (vmp, soroll, etc.)

La campanya està dividida en 3 fases: comunicar, sensibilitzar i sancionar. La primera fase, que es va iniciar la setmana passada, s’ha col·locat banderoles i opis als carrers del municipi i s’ha fet difusió als canals corporatius de l’Ajuntament (El Castell, xarxes socials i Ràdio).

En la segona fase, que començarà en els pròxims dies, l’Equip de Convivència format per pel SIEP, Servei de Mediació, Policia de Proximitat i Agents Cívics acompanyats pels Agents Facilitadors (ciutadania implicada en la campanya), informaran i sensibilitzaran sobre les ordenances municipals a tota la ciutadania (associacions de veïnat, entitats, equipaments...). S’anirà informant de les accions pels canals corporatius de l’Ajuntament.

Finalment, en la tercera fase, Policia Local procedirà a sancionar. Per a més informació: adjuntem l’enllaç de la pàgina web i el díptic.

Pàgina web: civica.castelldefels.org

 

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal