Activat el Protocol en situació de sequera, apliquem mesures per estalviar aigua

L’Agència Catalana de l’Aigua ha decretat l’alerta hidrològica a la conca Ter-Llobregat, motiu pel qual s’ha activat la fase d’alerta del Protocol d’actuació per situació de sequera de la ciutat. El protocol estableix accions concretes d’estalvi d’aigua potable en els espais verds, limita la freqüència de reg i s’utilitza aigua freàtica per la neteja dels carrers, entre d’altres.

Les empreses municipals de neteja (SAC) i jardineria (Jarfels), compromeses amb la sostenibilitat i la lluita contra el canvi climàtic, apliquen mesures per frenar la sequera al municipi.

Principals mesures
Es limita el reg als jardins i espais verds.
En l'àmbit de la neteja de carrers, per part dels serveis municipals de neteja es realitzarà amb la mínima despesa d’aigua i s’utilitzarà aigua freàtica. A excepció de les actuacions sanitàries, que s’usarà aigua potable, i sempre fent-ne un ús responsable.

Perquè cada gota compta, fem un ús responsable de l’aigua de Castelldefels

#EnBonesMans
#Alertapersequera

 

xerrada sequera
Foto: Xerrada informativa a la plantilla de Neteja viària i Jarfels on s'expliquen les mesures del Protocol d'actuació per situació de sequera

  

escombradora

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal