La recollida Porta a Porta d’orgànica arriba als comerços del centre

L’Ajuntament de Castelldefels ha iniciat la implantació de recollida Porta a Porta de la fracció orgànica en alguns establiments comercials del centre. Amb l’objectiu d’aconseguir la correcta separació de residus dels grans generadors i incrementar el percentatge de recollida selectiva, Castelldefels compta amb el servei Porta a Porta als comerços i establiments del municipi.

El servei Porta a Porta a grans generadors recull els residus separats per fraccions (paper i cartró, envasos de plàstic, rebuig i orgànica), a la porta de cada establiment comercial, en dies i franges horàries determinades. A excepció dels envasos de vidre, que es dipositen als contenidors verds de les illes ecològiques.

L’any passat es va iniciar la implantació de la recollida de la fracció orgànica i resta als establiments hostalers i d’oci de la zona de la platja, en la que s’hi han adherit 95 establiments. Segons dades obtingudes de l’àrea de neteja de SAC, amb l’adhesió de la recollida de la fracció orgànica dels grans productors de la zona de la platja es va augmentar un 133 % el pes de les recollides respecte l’any anterior. La implantació de la recollida de la fracció orgànica als comerços del centre, te per objectiu seguir incrementant la recollida selectiva de Castelldefels i arribar als objectius marcats per la Unió Europea.

Els comerços i restaurants que s’adhereixen al servei, se’ls fa entrega d’un contenidor per la fracció orgànica (marró) i un altre per la fracció resta (negre). Els contenidors es trauran a via pública en una hora determinada perquè el servei faci la recollida. Un cop el servei hagi buidat els contenidors, els responsables dels comerços introduiran els contenidors en els seus establiments per evitar molèsties a via pública.

Per realitzar el servei de recollida Porta a Porta es compta amb vehicles recol·lectors bi-compartimentats, és a dir, recullen les dues fraccions per separat sense mesclar-les per a després, portar-les a les plantes de tractament corresponents. Els comerços que vulguin adherir-se al Servei de recollida Porta a Porta, hauran de contactar amb Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC) al telèfon: 93 517 90 02.

pap organica


Llegir NOTÍCIA PUBLICADA AL PERIÒDICO

periodico

 

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal