Seguim amb la campanya de neteges intensives d'estiu

gran via netejaEl cap de setmana del 3 i 4 de setembre, s'han dut a terme les neteges intensives al barri de Gran Via Mar. S'ha realitzat les tasques de neteja amb aigua a pressió de voreres i calçada, illes de contenidors, etc, portades a terme per l'Ajuntament de Castelldefels a través de l'àrea de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC)
La campanya s'ha realitzat al barri de Granvia Mar. Les neteges intensives es van iniciar el primer cap de setmana de juliol al barri de Canyars, seguit d'El Castell-Poble Vell, Montmar Baix, Baixador, Vista Alegre, Can Vinader, La Pineda i el barri Centre. Les tasques de neteja es porten a terme en cap de setmana, i s'adapten a les necessitats de cada zona.

Les principals actuacions que es realitzen són la neteja amb aigua a pressió de voreres i calçada, de les illes de contenidors i de les papereres, neteja de fanals i retirada de pintades tant a mobiliari urbà com a façanes i parets exteriors d'edificis privats amb sol·licitud prèvia.

En casos oportuns, es talla la circulació d'alguns carrers i es notifica amb 48 hores d'antelació perquè els propietaris dels vehicles no hi estacionin el dia indicat. Un cop realitzades les actuacions de neteja es torna a obrir els carrers per minimitzar les afectacions al trànsit.

Recordem que el cap de setmana de la Festa Major d'Estiu (13 i 14 d'agost) no es van efectuar aquestes neteges intensives als barris ja que es va intensificar el servei de neteja als barris del centre (i a la platja), els més afectats pels diferents actes i l'afluència de públic durant les festes.

Mitjà

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal