Obertes dues convocatòries d’ajuts per a la rehabilitació d’habitatges

rehabilitacióEl Consorci de l’Habitatge de Catalunya ha obert dues convocatòries d’ajuts per a la rehabilitació d’habitatges, una línia d’ajuts per actuacions d’accessibilitat i mobilitat interior en habitatges destinats a residència habitual i permanent i, l’altra, mitjançant el pla Fons Next Generation, per actuacions de millora en l’eficiència energètica dels habitatges individuals i/o unifamiliars.
Les sol·licituds es podran presentar a l’Oficina Local de l’Habitatge de Castelldefels, la qual realitzarà els tràmits amb el Consorci de l’Habitatge de Catalunya.

Programa d’ajuts per a actuacions d’accessibilitat i mobilitat interior en habitatges
Podran sol·licitar els ajuts els/les propietaris/es, arrendataris/es i usufructuaris/es d’habitatges individuals i unifamiliars privats fins el 31 de desembre de 2022.
Les principals actuacions subvencionables són: la instal·lació d’aparells elevadors, la substitució de banyera per dutxa, l’eixamplament o adequació de portes, passadissos, habitacions, entre d’altres.
L’import de la subvenció serà del 40% del cost de les actuacions subvencionables, amb un límit de 3000 €.
Abans de presentar la sol·licitud, comprovi si es compleixen tots els requisits: Guia per a la verificació del compliment de requisits
Presenti la sol·licitud i la documentació necessària que consta a l'annex 2, a l’Oficina Local de l’Habitatge al Passatge Caramellas, 2, demanant cita prèvia al telèfon: 602247464

La documentació que cal aportar el dia de la visita:
o Sol·licitud de Subvenció – Imprès 1
o Declaració responsable – Imprès 1B
o El document DOCU 1 (llistat de documentació inicial a adjuntar) degudament complimentat juntament amb tota la documentació indicada).
IMPORTANT: No es podrà gaudir de subvencions per obres o actuacions que hagin estat iniciades o realitzades amb anterioritat a la data de la sol·licitud.
Més informació, consulti:

Bases reguladores
Convocatòria
Preguntes Freqüents

tramit

Programa d’ajudes a les actuacions de millora de l’Eficiència Energètica en Habitatges (Fons Next Generation)
Es podran beneficiar dels ajuts les persones propietàries, usufructuàries o arrendatàries d’habitatges, ja siguin persones físiques o jurídiques de naturalesa privada o pública.
Les principals actuacions subvencionables per aquest programa són aquelles en les que s’assoleixi una reducció de la demana energètica anual global de calefacció i refrigeració de com a mínim un 7% o una reducció del consum d’energia primària no renovable de com a mínim un 30%.
La quantitat de subvenció és del 40% del cost de la actuació, amb un topall màxim de 3000€. El cost mínim de la actuació ha de ser igual o superior a 1000 euros per habitatge.
Consulti les bases de la convocatòria i presenti la sol·licitud i la documentació necessària que a l’Oficina Local de l’Habitatge al Passatge Caramellas, 2, demanant cita prèvia al telèfon: 93 664 69 90
Les subvencions es podran sol·licitar fins el 30 de juny de 2026.
Per a més informació, consulti:
Bases reguladores - RD 853/2021, de 5 d'octubre
Convocatòria
Preguntes Freqüents 

Més informació

Oficina Local d'Habitatge de Castelldefels
Passatge de les Caramelles 2, baixos
Telèfon: 93 664 69 90

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal