Castelldefels guanya el Premi Escoba de Plata pel servei de les Minideixalleries

La regidora de Joventut, Platges, Neteja i Gestió d'Espais Verds i Naturals, Clara Quirante (PSC) ha recollit el premi internacional Escoba de Plata d’ATEGRUS, per la transformació de 6 quioscs de premsa en Minideixalleries.trofeu
Castelldefels ha aconseguit per primera vegada l’Escoba de Plata i és el segon premi que rep per la transformació de quioscs de premsa en desús en Minideixalleries i així facilitar la recollida de residus de petit format a la ciutadania de Castelldefels.

L’“Escoba de Plata” és un premi concedit per l’Associació Tècnica per a la Gestió de Residus i Medi Ambient (ATEGRUS), que s’atorga cada dos anys a aquelles institucions i organismes que més destaquen per les seves iniciatives ambientals, premiant els esforços realitzats per estimular els avenços tecnològics i de conscienciació, que serveixen per anar millorant la nostra qualitat de vida i sostenibilitat.

El guardó s’ha lliurat el dimecres 15 de juny, a l’Auditori Sur d’IFEMA durant la celebració de la fira TECMA, fira internacional d’Urbanisme Sostenible i Medi Ambient a IFEMA (Madrid), en el que la regidora de Joventut, Platges, Neteja i Gestió d'Espais Verds i Naturals, Clara Quirante ha assistit per recollir la Escoba de Plata.
Quirante, ha compartir unes paraules en l'acte de lliurament “Estem molt orgullosos i orgulloses que la gran feina que s’està fent des de l’Ajuntament en matèria de prevenció de residus i recollida selectiva estigui situant a Castelldefels al mapa de la sostenibilitat. Són ja vàries entitats les que han reconegut la tasca que fem amb diversos guardons. Això no fa més que reforçar el nostre compromís amb el medi ambient i donar-nos empenta per seguir treballant amb més ambició. Per suposat, tota aquesta feina seria impossible sense el gran equip humà que es deixa la pell per aconseguir una ciutat més verda i sostenible”.

Tal com ha expressat l’alcaldessa Maria Miranda (PSC) “aquest és un premi per la ciutadania de Castelldefels. Un reconeixement a l’esforç que fem entre tots els veïns i les veïnes per aconseguir un municipi més verd i respectuós amb l’entorn. Miranda també ha afegit que “treballar per un model de ciutat més sostenible no és fàcil, ni és còmode, però sabem que és el que toca fer en aquest moment històric que estem vivint. Lluitar contra el canvi climàtic i construir ciutats resilients comporta valentia per part dels veïns i les veïnes. Per això, vull agrair personalment a tots i totes l’empenta que suposa erigir un municipi verd. Aquest premi exemplifica el futur que imaginem entre tots i totes per Castelldefels, un futur sostenible i respectuós amb el planeta”.

premi escobas ategrus             stand escobas

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal