Skip to main content

Oberta la convocatòria de subvencions per al pagament del lloguer per l’any 2022

Amb l’objectiu de facilitar l'accés i la permanència a sectors de població en risc d'exclusió social, l'Agència d'Habitatge de Catalunya ha publicat la convocatòria per sol·licitar l’ajut al pagament del lloguer per l'any 2022.

Podran accedir a l’ajut les persones físiques titulars d’un contracte de lloguer, habitació o cessió d’ús que tinguin 36 anys o més en el moment de presentar la sol·licitud, sempre i quan l’import màxim de lloguer mensual no superi els 900 € mensuals. En el cas d’habitacions, l’import màxim mensual del lloguer és de 450€.

L'import de la subvenció s'atorga per a l'any de la convocatòria i es calcularà en funció de l'import del lloguer i de la renda de la unitat de convivència. L'ajut anual pot oscil·lar entre els 240€ i els 2400€ anuals. Les sol·licituds es podran presentar a partir del 28 de juny fins al 15 de juliol, ambdós inclosos, preferentment de manera electrònica a través del web de tràmits de la Generalitat de Catalunya: https://habitatge.gencat.cat/ajutlloguer o bé, de forma presencial a l’Oficina Local de l’Habitatge de Castelldefels (Passatge de les Caramelles, 2) de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Consulta tots els requisits i la documentació aquí

Per a més informació Oficina Local de l’Habitatge (OLH)
Passatge Caramelles 2, baixos
Telèfon: 93 664 69 90
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.