Últims dies per sol·licitar la subvenció per al pagament de lloguer per a majors de 65 anys

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya ha obert una convocatòria per a subvencionar parcialment el pagament del lloguer per a persones que, en aquest any natural, tinguin 65 anys o més.
El termini de presentació de les sol·licituds és del 25 de febrer al 29 d’abril, ambdós inclosos.
Per a poder rebre la subvenció, el lloguer no pot superar els 800 € mensuals, excepte en el cas de convivència amb persones amb mobilitat reduïda reconeguda, que podrà arribar fins els 900 € al mes. Un cop s’aprovi la sol·licitud, es calcularà l’import de la subvenció que podrà ser d’un mínim de 20€ a un màxim de 200€ mensuals. La presentació de les sol·licituds es pot fer de forma telemàtica o presencialment a la Oficina Local d’Habitatge.

Presentació de sol·licituds

1) Sol·licitud telemàtica
Per presentar la sol·licitud de la subvenció de forma telemàtica es pot fer en aquí: SOL·LICITAR SUBVENCIÓ mitjançant el sistema d’identificació IdCAT MÒBIL.

2) Sol·licitud presencial amb cita prèvia
L’atenció presencial a l’Oficina Local d’Habitatge, situada al Passatge Caramelles, numero 2 de Castelldefels, es realitza exclusivament mitjançant cita prèvia.

Per demanar cita prèvia, pot trucar al telèfon 936646990 o enviar un correu electrònic a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Documentació que cal aportar
La documentació que cal aportar per tramitar la sol·licitud, tant de forma presencial com telemàtica, és la següent:
- Sol·licitud degudament complimentada i signada: SOL·LICITUD
- Document d’identificació vigent: DNI/NIF/NIE.
- Justificant dels ingressos de la persona sol·licitant i de cadascun dels membres de la unitat de convivència en edat laboral. Segons el cas, cal acreditar-los de la manera següent:
- Declaració de l’IRPF de l’exercici 2020, de tots els membres de la unitat de convivència amb obligació de presentar-la.
- En el cas de no estar obligat a presentar-la, han d’aportar Certificat d’imputacions emès per l’Agència Estatal d’Administració Tributària (AEAT) o el corresponent certificat de les pensions o ajuts exempts de tributació, de l’exercici 2020.
- Original i fotocòpia del llibre de família, si escau.
- Original i fotocòpia del contracte de lloguer, a nom de la persona sol·licitant.
- Original i fotocòpia de tots els rebuts de lloguer pagats corresponents a l’any 2022, fins a la data de presentació de la sol·licitud, on ha de constar el nom de l’arrendador, de l’arrendatari, el concepte i l’import.
- Full de sol·licitud de transferència bancaria normalitzat (RE-704), a nom de la persona sol·licitant, del compte bancaria on s’ha d’ingressar la subvenció.

Per a més informació, contacti amb l’Oficina Local d’Habitatge
Telèfon: 93.664.69.90 Correu electrònic a: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Horari d’atenció al públic:

Matí: de dilluns a divendres de 9.30 h a 13.30 h
Tarda: dimarts de 16 h a 18 h

lloguer 65 anys

 

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal