Continuem amb la implantacióde la recollida PaP de grans generadors

Amb l'objectiu de millorar la recollida selectiva, l'Ajuntament de Castelldefels continua incorporant nous establiments en el servei de recollida Porta a Porta. En els darrers mesos, s'han incorporat 63 nous establiments d'hostaleria de la zona de la platja.

L'equip de l'àrea de neteja de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), empresa municipal de l'Ajuntament de Castelldefels, realitza el servei Porta a Porta el qual consisteix a recollir els residus, separats per fraccions, a la porta de cada establiment, en dies i franges horàries determinades. Excepte la fracció de vidre, que es continua portant als contenidors de via pública. 

Des dels darrers anys, seguim implantant accions de millora en la separació de residus a Castelldefels, les quals han permès augmentar l’índex de reciclatge del 26.7% el 2016 a un 43.4% l'any 2020.
En el cas la matèria orgànica (fruita, verdura, carn, peix…), hi ha hagut un increment de recollida del 431%, arribant a recollir-se separadament 2.173 Tn l'any 2020. Actualment, més del 20% de la matèria orgànica recollida a Castelldefels es realitza mitjançant el servei Porta a Porta als grans generadors del municipi.

En definitiva, la implicació del sector comercial, la restauració i l'oci en la separació de residus és molt important per aconseguir els objectius ambientals del municipi. Per aquest motiu, agraïm el seu esforç i participació i continuem treballant per incorporar el màxim d'establiments en els pròxims mesos.

 

bujols pap comercial  pap organica

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal