Nova borsa de treball de personal de neteja

L’àrea de neteja de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC) obre un nou procés de selecció per a la constitució d’una borsa de treball per a personal de neteja viària i recollida de residus.
L’objectiu de la convocatòria és crear una nova borsa de treball per a proveir de llocs de treball temporals peons i peones de neteja viària i recollida selectiva. A més, amb l’objectiu de fomentar la igualtat d’oportunitats entre dones i homes, esperem incorporar més dones a la plantilla de neteja.

La presentació de sol·licituds es podrà realitzar de forma presencial o per correu electrònic:
• Presencialment a les oficines de Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC): Carretera de la Sentiu, 17 de dilluns a divendres de 9h a 13h
• Mitjançant el correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Es podran enviar les sol·licituds des del 15 de desembre 2021 fins al 14 de gener de 2022 (ambdós inclosos).

Consulteu aquí les bases de la convocatòria

 

baner dones

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal