Servei de recollida de cartró comercial per Nadal

Del 13 de desembre al 15 de gener, l'Ajuntament de Castelldefels posa en marxa un servei especial de recollida de cartró comercial als barris Centre, Castell-Poble Vell i Can Vinader, coincidint amb la campanya de Nadal del comerç local.
El servei realitzat per l’àrea de Neteja de l’empresa municipal Serveis Ambientals de Castelldefels (SAC), consisteix en la recollida porta a porta de cartró. El servei passarà cada dia per davant dels més de 200 establiments comercials a partir de les 21 hores.
Es tracta d’un suport al servei que es realitza habitualment en aquests barris: els dimarts, dijous i dissabtes a partir de les 14 hores. L'objectiu d'aquest reforç temporal és evitar els desbordaments de les illes ecològiques de recollida selectiva en aquestes dates en què els comerços produeixen més cartró.

Recordem:
Per tal d'evitar molèsties als vianants i als vehicles, és molt important que els comerços deixin el cartró plegat i lligat davant dels seus establiments, entre les 20 i les 21 hores perquè els operaris del servei puguin recollir-lo.
En el cas dels comerços situats en zones de vianants el cartró s'ha de deixar a la canonada més propera a la circulació del trànsit.

pap recollida cartro nadal

Passatge de les Caramelles, 2 08860 Castelldefels | Tel. 93 664 69 90 Fax 93 664 69 92 | Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. | Avís Legal